Adana’daki Dünya Rakı Günü bu yıl da yasaklandı

Adana’da hiçbir düzenleyicisi olmayan ve her yıl bir grup insanın tarihi Büyüksaat civarında buluşarak başlattığı Dünya Rakı Günü, sonradan Kebap Şalg...

Haber albümü için resme tıklayın

Adana’da hiçbir düzenleyicisi olmayan ve her yıl bir grup insanın tarihi Büyüksaat civarında buluşarak başlattığı Dünya Rakı Günü, sonradan Kebap Şalgam Festivali olarak düzenlenmeye başlanmıştı.

Geçtiğimiz yıl gerici grupların açıklamaları ve provokasyonlarının ardından iptal edilen etkinlik, bu yıl da valilik tarafından yasaklandı.

Kucuksaat.com’un haberine göre Adana’da her yıl Aralık ayında düzenlenen “Adana Kebap ve Şalgam Festivali” Adana Valiliği tarafından iptal edildi.

Bu yıl 14-15 Aralıkta düzenlenecek festival, “Kamu düzeni ve güvenliği ile kişilerin can ve mal güvenliği” gerekçesiyle iptal edildi.

Valilik kararı, kaymakamlıklar aracılığıyla ilçe belediyelere gönderildi.

Kaynak: Adana’da o festival iptal edildi

09 Ara 2019 - 21:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak adananediyor.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan adananediyor.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler adananediyor.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı adananediyor.com değil haberi geçen ajanstır.